Hur man gör en liten hundbur eller bärare för en valp eller hund

hundbur

Med alla de olika stilar av små hundtransporter som nu finns tillgängliga kan det vara en riktig utmaning att göra en sådan. Du måste ta hänsyn till många faktorer innan du ens börjar med tillverkningen av en. Den här artikeln hjälper dig med att tillverka en liten hundbur eller bärare för en valp eller hund.

Du kan köpa en bärare för små hundar från många olika djuraffärer som säljer tillbehör för små hundar. Du kan också söka på webben och hitta gratis hållare.

Mät valpens eller hundens storlek, så som den ska vara vid skänkeln, eftersom det avgör storleken på din hundtransportör.

Du vill att transportören ska passa in i det område där du ska placera den. Gör några blyertslinjer så att den kan anpassas efter din hund. Det är lättare att göra en liten hundtransportör än att göra en stor som tar mer plats.

Innan du börjar ska du ha allt material som du behöver klart och låta mäta allt.

Detta beror på om du vill göra en hundtransportör eller köpa en färdig.

Om du vill göra en hundtransportör behöver du följande material: symaskin, tråd, nål, nålar, pinnar, markör eller färg, ritblock, måttband, linjal och penna, lim, pinn, läderöverföring, tråd…

Om du inte vill tillverka en hundtransportör, men ändå vill använda en, behöver du följande material: 1 elektronisk etikett med valpens namn, ett koppel, ett halsband eller en sele, 3M tejp, tråd, nål, nålar, stift, markör, sprayfärg, Neuro Secret, markör eller färg, 1 ark amerikansk flagga, markör eller färg, fötter, 1-2 vardagliga nödvändigheter (.* betyder att du ska använda den som sista sak; använd inte alla saker på listan på en gång).

STEG 1 – Ta med dig en bit amerikansk flagga ner till järnaffären och be dem dra den tillbaka till platsen där du ska klippa ut den amerikanska flaggan.

STEG 2 – Hjälp din valp att bekanta sig med bärstolen. Låt honom gå in och ut ur den några gånger varje dag under några dagar. När din valp är bekant med bärstolen kan du försöka få den att gå in och ut utan att dörren är stängd.

STEG 3 – När din valp har vant sig vid bärstolen kan du försöka stänga dörren. Men stäng den inte så hårt att han kissar på sig, utan stäng den bara.

*OBS – Om du kommer hem och hunden har torkat ut sängkläderna kan du använda dem för att göra en plats för hans leksak.

STEG 4- hjälpte henne att utforska vagnen utan att slita sönder sängkläderna. Nu kommer hon att utforska bärstolen i sin egen takt. Försök att hjälpa henne att föra vagnen fram och tillbaka genom att flytta den från hennes väg till din väg.

TIPS #2- Om du märker att valpen börjar bli uttråkad kan du antingen börja med träningsprocessen igen eller börja göra din transportbur till en roligare miljö.

TIPS #3 – Placera bäraren på en välbekant plats, till exempel i huset eller garaget, och lägg något i den som doftar av dig. ( Lyckligare hundar kommer att mysa med en välbekant bärare).

TIPS #4- Om hunden börjar tugga på sin transportburk och du inte vill att den ska vara i munnen, se till att du rullar transportburken på sidan och sprutar det som tuggats sönder med bittert äpple.Bittert äpple smakar hemskt för din valp och han kommer inte att gilla att tugga på det!

SAMMANFATTNING

Om din valp är instängd i sin transportbur får du den att känna sig trygg och säker. Den ersätter valpens leksaker, och vi valpägare känner oss mycket bättre när vi vet att vår valp inte tuggar på våra favoritskor eller biter oss i fingrarna!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *