100 % garanterade upprepbara resultat med en lösning för Jack Russell

Jack Russell

Att ha en Jack Russell som husdjur i familjen är förmodligen en av de bästa erfarenheterna man någonsin kommer att få. Genom naturens mirakel kan denna lilla hund få dig att tro på vågor. Deras hoppfulla övermod är tillräckligt för att verkligen ge liv åt fantasin hos både barn och vuxna. Deras energi och lekfullhet tar aldrig slut. Med detta sagt, vad händer om din Jack Russell terrier inte har roligt? Vad händer om din Jack Russell terrier bara är helt enkelt trött?

Läs vidare för att få flera viktiga tips som kan hjälpa dig att ge din hund en chans att vila sin trötta lilla kropp och hjälpa den att använda lite av sin energi innan det är för sent.

1. Ge din hund en säng av god kvalitet. Köp aldrig en impulssäng. När du köper en säng till din hund ska du se till att köpa en säng som håller länge. Ännu bättre, leta efter en säng som har en inre kudde eller stoppning så att din hund kan vara bekväm när den behöver sova lite extra.

2. Köp ett kraftigt hundkoppel och halsband. Ofta beter sig hundar galet när de är kopplade. Dessutom är det ofta svårt att hindra en hund från att springa efter en katt eller fågel. Detta gäller särskilt om du har en Jack Russell. Se därför till att du skaffar ett hundkoppel och halsband som är byggda för att hålla länge. De ska inte dra åt nacken på din hund, och de ska kunna stå emot drag utan att kväva den.

3. Se till att din hund har gott om mat och vatten. För mycket mat och vatten i magen kan leda till gastrointestinala rubbningar, vilket oftast bara är ett tillfälligt problem men som också kan leda till andra farliga komplikationer. Se till att din hund har tillräckligt med mat och vatten, och gör en mental anteckning om hur mycket mer mat och vatten den behöver varje dag. I det ögonblick du misstänker att din hund söker sig till Ex laktat för att den inte har tillräckligt med mat, gå vidare och ge den några fler teskedar vatten. Om hans tillstånd inte förbättras inom ett par timmar ska du återgå till hans hundmat.

4. Se till att din hund får en daglig promenad. Detta är viktigt av flera skäl. Generellt sett är en hund som fått ”tillräckligt” med lek betydligt mindre hyperaktiv än en hund som stängs in direkt i ett rum. Ju mer tid din hund spenderar med att gå runt och tugga på olika saker, desto större är sannolikheten att den distraherar sig själv när du försöker stoppa den från att tugga. När din hund blir uttråkad och bestämmer sig för att han vill tugga på något kommer han att hitta ett sätt att göra det, oavsett om det handlar om att komma under din stol eller riva upp din portfölj.

5. Om din hund älskar att tugga på trådar, se till att du köper flera olika sorters leksaker med olika texturer. I det ögonblick han får en av sina tuggleksaker kommer han omedelbart att bli förälskad i den och vända sin uppmärksamhet tillbaka mot sin favorit tuggleksak. Med detta sätt kan du lämna huset och komma tillbaka inom en minut med en mycket glad hund. En av de bästa tuggleksakerna för en hund är en Kong. De kan fyllas med svidande jordnötssmör eller ätas och återigen kommer din hund att bli förälskad i den och tugga på den non-stop.

Följ bara dessa fem tips så kommer du att få en frisk och lycklig hund. Ett bra tips att komma ihåg är att gå vidare och skaffa leksaker till din hund som är gjorda med naturliga fyllningar eller material. eliminera de farliga gifter som kan sitta fast i plasttuggleksaker.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *