Hundgodis – känner min hund till skillnaden?

hundgodis

Hundgodis. Vi tänker inte så mycket på den verkligt viktiga frågan här, eller hur? Skulle vi gilla om vi fick en godbit varje gång vi bad snällt? De flesta av oss är inte särskilt snälla, eller hur? Jag vet att jag inte gör det och inte heller min hund.

Hundar verkar bara vara hårt inställda på belöningar och de verkar vilja göra sina ägare nöjda. Hundar älskar godis och verkar älska att förvänta sig det. Den verkligt viktiga frågan här är ”Vad kan jag ge honom för att tillfredsställa honom?”. Hundar älskar att få beröm och de älskar att bli belönade. Läs den meningen igen, för det är viktigt att veta detta: ”Vad kan jag ge honom för att behaga honom?”. Hundar älskar att få beröm och de älskar att bli belönade. Läs den meningen igen, för det är viktigt att veta detta. Hundar är till sin natur sökande varelser som har behov som måste uppfyllas. Det finns många fler behov som måste uppfyllas, det betyder inte att hundar inte älskar hela tiden. Hundar älskar vissa saker, som att spela en lek, ha leksaker att leka med, vara medan de äter en måltid, men andra saker är inte så viktiga för dem.

Godis är något som varje hundägare måste lära hunden, eftersom hunden måste vara snäll mot honom. Hundar är flockdjur och de behöver sin ledare som visar dem vad de ska göra och när de ska göra det. De kommer inte bara att vakna upp och bestämma sig för ”Hej, jag vill ha en kaka, vill du också ha en”? Nej, nej, nej, nej, den leken fungerar inte, de kommer att ta kakorna som du har och gömma dem eller tugga sönder dem och sedan snabbt lämna tillbaka dem till dig innan du kan få tillbaka dem. Så du måste lära honom ett sätt att tillfredsställa sitt behov av att behaga dig.

Det kan du göra genom att träna din hund på rätt sätt. Det finns många sätt att träna, men det bästa sättet är att bara ta sig lite tid, lägga lite extra kraft på träningen, och på nolltid kommer du inte bara att få en bättre hund, du kommer också att bli en lyckligare hundägare. Det är precis så det ska vara, ge dem bara en paus, rulla honom på sidan, och sedan återgå till att njuta av det.

Nu finns det en lösning på detta problem som är enkel och gör ditt liv enklare. Det är ett enkelt hundgodis. Detta gör att du kan använda en positiv belöning för ett gott beteende och tar bort fokus från att korrigera ett dåligt beteende. Allt du behöver göra är att säga upp hundorden till hunden och sedan ge den en hälsosam hundgodis. Det är ett mycket bättre val än en kaka. Anledningen till att kakorna inte är bra är att de inte innehåller de viktiga vitaminer och mineraler som din hund behöver för att hålla sig frisk. De hundgodis lever som vi talar om kommer dock att innehålla alla viktiga vitaminer och mineraler som din hund behöver, med en mycket bättre smak som din hund kommer att älska. Detta kommer att visa sig vara en extremt effektiv och omsorgsfull metod att träna honom, och detta är bara en av de många många många anledningarna till att hundgodis recept är en underbar idé.

Även om utbildningen kan ta lite tid behöver den inte vara alltför dyr. Med en bra metod kommer din hund att vara ivrig att behaga dig och lära sig ganska snabbt. Detta kommer att visa sig göra träningen mycket enklare och kommer också att visa sig göra hunden mycket gladare. Det är ingen dålig idé att ha en glad hund också, så att du kan ha en glad, barnliknande följeslagare under lång tid framöver. Om du älskar din hund och vill lära den att uppföra sig väl är det definitivt en idé att använda ett hälsosamt hundgodis som hjälper dig att göra det.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *